Jdi na obsah Jdi na menu
 


14.5.2010

Dle zpráv od nových majitelů , všechna štěňátka jsou spokojená a zvykla si rychle na nové prostředí.

10.5.2010

Dnes odcestovala do nového domova EYE OF THE DAY ALKYRA, bude se svou paničkou denně docházet do školy , Monika studeje na stř.kynolog.škole ,je to jedina škola u nás v republice ,kde si žáci vodí své pejsky.

6.5.2010

Enigma, Ezekiel From,Ewe Lamb už mají nový domov. 

25.4.2010

Dnes jsme byli na čipováni a na očkování.Co dodat,jsou to rošťáci, samé honičky a rvačky. Ničeho se nebojí,koteček mají  v ovčíně, je kolem nich rušno,jezdí tam stroje, probíhají ovce.Několikrát denně lítají po celé farmě,mám co dělat je uhlídat.Malá Ewe dokonce už i ovce prohnala,ne ,že by to ostatní nezvládli,ale neměli tu příležitost. 

 

Obrazek

2.4.2010

Nejraději bychom se pořád jenom nosili a mazlili . Obrazek

Obrazek

 

27.3.2010

Prckové nám rostou, přírůstky mají v pořádku ,Kofolka se  stará dobře.Trošičku jsem je začala  přikrmovat.Dnes jsme taky odčervovali  a stříhali  drápky. Pokud je počasí příznivé ,chodíme ven na sluníčko.

Obrazek

  

 

 

 

 

 

17.3.2010

Dnes už koukají na svět všichni. U černobílých jsou  tmavé očička, jen u bluemerle jsem trochu na rozpacích ,ale vypadá to, že budou taky tmavá..

Obrazek

16.3.2010

Eys of the day dnes jako první  v 10 .dnech otevřela očička, obě černé jako uhlíky .  Jako prvorozená má na to nárok.Začíná to být můj mazel, budu se muset asi hodně překonat, abych  ji dokázala prodat. Štěńátka jsou spokojená , dělají pokroky, už si začínají užívat mého laskání a pusinkování.

Obrazek

13.3.2010

Štěňátka mají za sebou první týden, pěkně přibrala, docela se už ozývají,krásně se jim vybarvují čumáčky, Kofolka se snaží. 

6.3.2010 

                                      Se Kofolce narodilo 5 štěňátek.

Tří fenky ,dvě černobílé, jedna bluemerle a dva pejsci ,jeden černobílý a největší štěně pejsek bluemerle ,byl bohužel  přidušený. Porod nebyl bez problémů, Kofolka měla  slabé  stahy ,první štěně ještě porodila a druhé nešlo   porodit. Proto jsem jela na   veterinu. Bohužel největší pejsek už to nepřežil,ale další tři štěňata byla v pořádku. Porodní váhy  u třech  jsou vyrovnané 330-350g,  jen černobílá fenka je drobnější, má 240q , ale  snad ostatní  dohoní.    .   

4.3.2010

Dnes je to 60.den březosti, venku je Kofolka pořád akční,ale už tolik nežere, jen trochu masíčka. Jinak doma zatím leží v klidu. FOTO FOTO

1.2.2010

Potvrzena březost byly vidět 3-4 miminka.

3.1.2010

Krytí,  bylo bez problému, po krátké předehře se oba na sněhu a  na kopci spojily.FOTO Druhý  den  4.2. jsme plánovaly překrývat , ale  Kofolka byla razantně proti, na Daxe vrčela , proto jsme od překrývání ustoupily.  

24.12.2009

počátek hárání

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky VRH E